A avut loc prima sesiune a Clubului de Stand – Up, alături de Vlad Sliusarenco, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

04 iunie 2024

DSC05946

A fost lansat un Clubul de Stand – Up la Centrul Municipal de Tineret Chișinău! Clubul de Stand Up, moderat de binecunoscutul comediant Vlad Sliusarenco, are loc în fiecare zi de marți, la ora 13:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, strada Mitropolit Varlaam, 90.

La prima sesiune a clubului, tinerii au făcut cunoștință și au discutat despre ce este Stand – Up-ul și care sunt categoriile de umor!

Vă invităm la următoarele sesiuni ale clubului!

  • Sesiunea: Tehnica ,,Cunoaște-ți publicul” – 11 iunie, ora 13:00
  • Sesiunea: Limbajul corpului pe scenă. Combaterea emoțiilor – 18 iunie, ora 13:00
  • Sesiunea: Comedie improvizată – 25 iunie, ora 13:00

Clubul de Stand Up este o oportunitate perfectă pentru tinerii care doresc să-și exploreze latura creativă, să-și dezvolte abilitățile de exprimare publică și să învețe din experiența unui profesionist în domeniu. Participanții vor avea ocazia să-și creeze propriile momente comice, să învețe tehnici de improvizație și să-și perfecționeze stilul de comedie într-un mediu prietenos și susținător. De asemenea, se vor organiza diverse spectacole, pentru ca participanții să poată spună glumele create, și publicului!

Vă invităm să vă alăturați noului nostru Club de Stand Up și să deveniți parte dintr-o comunitate vibrantă de tineri talentați și entuziaști. FORMULAR DE ÎNSCRIERE, AICI