A început Școala de Vară Chișinău – Capitala Europeană a Tineretului 2027!

11 iulie 2024

photo1720711561

Astăzi, 11 iulie, Centrul Municipal de Tineret Chișinău a dat startul Școlii de Vară, un proiect dedicat tinerilor din Chișinău, care va dura de pe 11 iulie până pe 14 iulie și își propune să creeze o platformă unde tinerii să discute și să se cunoască, să descopere împreună oportunități de dezvoltare dar și implicare civică. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și energie pozitivă, demonstrând că tinerii sunt dornici să se implice și să contribuie la dezvoltarea orașului nostru.

Am avut onoarea de a-i avea ca invitați pe Doamna Olga Ursu Viceprimara Municipiului Chișinău și pe domnul Andrei Pavaloi Șeful Direcției Municipale Tineret, Educație și Sport, care au transmis mesaje inspiraționale tinerilor și au subliniat importanța participării active la viața publică.

Prima zi a fost dedicată cunoașterii și conectării. Am participat la diverse activități de teambuildng care ne-au permis să ne cunoaștem reciproc, să ne împărtășim interesele și să creăm noi prietenii. De asemenea, am discutat despre ce presupune Școala de Vară și despre oportunitățile pe care le oferă participanților.

Pe parcursul următoarelor zile, ne vom bucura de o gamă largă de activități interesante, menite să ne stimuleze creativitatea, să ne dezvoltăm abilitățile și să ne lărgească orizonturile. Vom participa la ateliere de lucru, workshop-uri, sesiuni, prezentări de implementare a proiectelor. 

Școala de Vară este o oportunitate unică prin care tinerii s-au conectat cu alți tineri din oraș, au învățat lucruri noi și s-au implica activ.