America House sărbătorește Ziua Independenței SUA cu o serie de evenimente captivante!

03 iulie 2024

photo_2024-07-03_13-31-57

America House Chișinău invită elevii, studenții, educatorii și profesorii să participe la evenimentele dedicate celei de-a 248-a aniversări a Independenței Statelor Unite ale Americii. Această serie de activități este o oportunitate excelentă pentru participanți să-și exerseze abilitățile de limba engleză, să descopere cultura americană, să întâlnească vorbitori americani și să se distreze.

Programul evenimentelor:

2 iulie, ora 11:00 – Arts and Crafts | Fourth of July Decorations
Participanții vor crea decorațiuni tematice pentru Ziua Independenței SUA, explorând astfel spiritul creativ american.

2, 3, 5 iulie, de la ora 14:30 – Stars and Stripes | Summer Camp
Tabăra de vară „Stars and Stripes” oferă o varietate de activități educative și distractive, menite să îmbogățească cunoștințele despre cultura și tradițiile americane.

3 iulie, ora 18:00 – English Conversation Club | How is Independence Day Celebrated in Alabama?
Discuțiile din cadrul clubului de conversație în engleză vor aborda modul în care Ziua Independenței este sărbătorită în Alabama, oferind o perspectivă culturală unică.

5 iulie, ora 11:00 – Books and Cookies | Present Your Favorite American Book
Evenimentul „Books and Cookies” invită participanții să prezinte și să discute despre cartea lor americană preferată într-un mediu prietenos și relaxant.

6 iulie, de la ora 11:00 – US Independence Day Celebration
Sărbătoarea Zilei Independenței SUA va include activități variate, muzică live și alte surprize menite să ofere o experiență de neuitat pentru toți participanții.

Participanții sunt încurajați să se înscrie pentru evenimentul sau evenimentele la care doresc să participe accesând acest formular de înregistrare.

Participarea este gratuită! Vă invităm cu drag la America House Chișinău pentru a sărbători împreună cultura americană și pentru a crea amintiri de neuitat!

Sursa