Băieții sunt invitați la o sesiune despre sănătate și fitness la Centrul Municipal de Tineret Chiținău!

05 iulie 2024

afise centru (16)

Centrul Municipal de Tineret Chișinău invită toți băieții la Clubul Băieților. Sesiunea va avea loc, sâmbătă, 6 iunie, începând cu ora 16:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău, și va fi o sesiune dedicată sănătății și fitnessului.

Ce te așteaptă: În cadrul acestei sesiuni, ne concentrăm pe îmbunătățirea sănătății generale și promovarea unui stil de viață activ prin activități dinamice și informative:

  • Prezentări și discuții: Vom discuta importanța nutriției echilibrate și a exercițiilor fizice pentru menținerea sănătății.
  • Exerciții practice: Vom încerca să punem valoare pe sfaturi practice și demonstrații de exerciții fizice pentru a promova fitness-ul și bunăstarea fizică.
  • Sesiuni de întrebări și răspunsuri: Ocazia de a adresa întrebări celorlalți participanți ai clubului băieților în domeniul sănătății și fitnessului.

Pentru cine este evenimentul: Toți băieții sunt bineveniți să participe și să se alăture discuțiilor noastre despre sănătate și moduri de a menține o formă fizică optimă într-un mediu prietenos. La clubul băieților pot participa toți băieții tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani, iar participarea este gratuită.

Nu rata ocazia de a te alătura Clubului Băieților pentru o experiență educativă și motivantă în domeniul sănătății și fitnessului. Te așteptăm cu drag să împărtășim împreună informații valoroase și să ne bucurăm de activități captivante la Centrul Municipal de Tineret Chișinău!