Continuă Programul de Dezvoltare Personală a Tinerilor la Centrul de Tineret Rîșcani!

29 mai 2024

IMG_6375

Centrul de Tineret Rîșcani continuă să sprijine dezvoltarea personală a tinerilor prin diverse activități educative și de formare. Astăzi, în cadrul programului, tinerii au participat la o sesiune deosebită cu tema „Eticheta și protocol”, parte a Cursului de etichetă socială.

Sesiunea a fost condusă de Zinaida Soroceanu, un trainer experimentat în domeniul etichetei și protocolului. Sub îndrumarea acesteia, tinerii participanți au avut ocazia să învețe regulile esențiale de etichetă și protocol, necesare pentru a naviga cu succes în diverse contexte sociale și profesionale.

Pe parcursul întâlnirii, formatoarea a abordat subiecte importante precum comportamentul adecvat la evenimente formale, arta prezentării personale și gestionarea situațiilor delicate cu eleganță și profesionalism. Participanții au beneficiat de exemple practice și sfaturi utile care îi vor ajuta să se descurce cu încredere și competență în orice situație socială.

Programul de dezvoltare personală al Centrului de Tineret Rîșcani este dedicat creșterii și formării tinerilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a deveni lideri de succes și membri activi ai societății.