Discuții fără tabu la Centrul de Tineret Rîșcani!

07 iunie 2024

IMG_6557

La Centrul de Tineret Rîșcani a avut loc o nouă sesiune captivantă din cadrul programului „Discuții fără tabu”, atrăgând tinerii dornici de autocunoaștere și dezvoltare personală. Tema acestei sesiuni a fost “Autocunoașterea și dezvoltarea personală”, un subiect de mare importanță pentru tinerii care își doresc să se descopere și să se dezvolte armonios.

Sesiunea a fost plină de momente revelatoare și schimburi de idei constructive, oferind participanților instrumente valoroase pentru a-și înțelege mai bine propriile emoții, aspirații și potențial. Atmosfera a fost una deschisă și prietenoasă, încurajând discuții sincere și profunde. Facilitatorii au ghidat participanții printr-o serie de exerciții practice și discuții interactive menite să stimuleze reflecția personală și să promoveze dezvoltarea continuă.

„Discuțiile fără tabu” este un program care abordează subiecte variate și esențiale pentru tineri, de la sănătatea mintală la dezvoltarea carierei, relații și multe altele. Fiecare sesiune este concepută pentru a crea un spațiu sigur și suportiv unde tinerii pot împărtăși experiențe, învăța unii de la alții și se pot inspira pentru a-și atinge potențialul maxim.

Rămâneți aproape pentru a afla detalii despre următoarele noastre întâlniri și nu ezitați să vă alăturați comunității noastre pentru a explora subiecte relevante și captivante! Centrul de Tineret Rîșcani își propune să fie un pilon de sprijin pentru tinerii din comunitate, oferindu-le resursele și suportul necesar pentru a naviga cu succes prin provocările adolescenței și ale tinereții.