Echipa mobilă în acțiune în sectorul centru!

19 iunie 2024

DSC09989

Echipa mobilă a Centrului Municipal de Tineret Chișinău a ieșit în inima orașului pentru a informa și interacționa cu tinerii din zona Centrului Comercial „UNIC”!

Echipa Mobilă, compusă din tineri voluntari și lucrători de tineret, a avut o prezență activă și dinamică în această zonă centrală a orașului, oferind informații despre Centrele de Tineret din Chișinău. Prin intermediul acestei inițiative, s-a urmărit consolidarea legăturii între tineri și resursele disponibile pentru dezvoltarea lor personală și profesională.

Scopul principal al acțiunii a fost de a familiariza tinerii cu serviciile și programele oferite de Centrele de Tineret, evidențiind oportunitățile de educație non-formală, voluntariat și recreere activă disponibile pentru ei. Totodată, s-au oferit informații despre evenimentele viitoare organizate de către Centrele de Tineret, precum și modalitățile de implicare în comunitate.

Prin astfel de inițiative, Centrul Municipal de Tineret Chișinău își reafirmă angajamentul față de tinerii din comunitate și continuă să promoveze participarea activă a acestora în viața socială și culturală a orașului.

Următoarea ieșire a echipei mobile, va fi sâmbătă, 22 iunie, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, începând cu ora 16:00!

Dacă vezi echipa mobilă, nu ezita să te apropii și să faci cunoștință cu oportunitățile oferite de Centrele de Tineret!