Festivalul de Film – Atmosferă Plină de Voie Bună, Muzică și Distracție la Ciocana!

11 iunie 2024

IMG_5617

Centrul de Tineret Ciocana are plăcerea de a anunța organizarea Festivalului de Film, un eveniment cultural de excepție care se va desfășura în fiecare zi de vineri, la ora 21:00, pe tot parcursul verii, la Amfiteatrul de lângă Pretura Sectorului Ciocana. Evenimentul își propune să aducă împreună comunitatea locală și să ofere seri de neuitat pline de voie bună.

În fiecare seară de vineri, participanții vor avea ocazia să vizioneze un film diferit, selecționat pentru a satisface toate gusturile și preferințele. Filmele vor varia de la comedii și drame, la filme de acțiune și documentare, asigurându-se astfel că fiecare spectator va găsi ceva pe placul său.

Accesul la Festivalul de Film este gratuit, iar evenimentul este deschis tuturor celor care doresc să petreacă o seară plăcută în compania prietenilor și a familiei. Amfiteatrul de lângă Pretura Sectorului Ciocana este ușor accesibil și dispune de toate facilitățile necesare pentru a asigura confortul și siguranța participanților.

Centrul de Tineret Ciocana promite să fie un eveniment de referință al verii, aducând împreună oameni de toate vârstele într-o atmosferă prietenoasă și de bună dispoziție. Vă invităm să ne fiți alături în fiecare vineri, la ora 21:00, pentru a ne bucura împreună de filme captivante, muzică de calitate și activități pline de veselie.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o vară de neuitat la Festivalul de Film!