Film în aer liber în sectorul Ciocana: în fiecare zi de vineri, începând cu ora 21:00!

22 iunie 2024

IMG_5727

Centrul de Tineret Ciocana anunță succesul unei noi seri de film din cadrul Festivalului de Film, un eveniment cultural de excepție care a avut loc pe data de 21 iunie, începând cu ora 21:00, la Amfiteatrul de lângă Pretura sectorului Ciocana. Evenimentul a reunit comunitatea locală și a oferit o seară de neuitat plină de voie bună.

Participanții au avut ocazia să vizioneze un film selectat din cele 3 filme propuse pentru a satisface toate gusturile și preferințele. Filmele au variat de la comedii și drame, la filme de acțiune și documentare, asigurându-se astfel că fiecare spectator a găsit ceva pe placul său.

Accesul la Festivalul de Film a fost gratuit, iar evenimentul a fost deschis tuturor celor care au dorit să petreacă o seară plăcută în compania prietenilor și a familiei. Amfiteatrul de lângă Pretura sectorului Ciocana, fiind ușor accesibil și dotat cu toate facilitățile necesare, a asigurat confortul și siguranța participanților.

Centrul de Tineret Ciocana promite că acest eveniment va deveni un punct de referință al verii, aducând împreună oameni de toate vârstele într-o atmosferă prietenoasă și de bună dispoziție. Vă invităm să ne fiți alături în fiecare vineri, la ora 21:00, pentru a ne bucura împreună de filme captivante, muzică de calitate și activități pline de veselie.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o vară de neuitat în cadrul Festivalul de Film!