Filme în aer liber organizate pentru tineri, gratuit, în municipiul Chișinău!

04 iulie 2024

photo_2024-06-30_20-51-13

Evenimentele care aduc oamenii împreună într-un mod amical și educațional devin din ce în ce mai rare și mai prețioase. În acest context, serile de film în aer liber organizate de Centrele de Tineret din Chișinău reprezintă nu doar o ocazie de divertisment, ci și un prilej important pentru tineri de a socializa.

Aceste evenimente au loc în trei locații centrale ale orașului: Ciocana, Buiucani și Botanica, în weekend-ul acesta. Proiecțiile sunt planificate pentru:

  • vineri, 5 iulie în sectorul Ciocana, la Amfiteatrul Ciocana, ora 21:00
  • sâmbătă, 6 iulie în sectorul Buiucani, la Parc – Pădure Butoiaș, ora 20:30
  • duminică, 7 iulie în sectorul Botanica, la Parcul Sarmizegetusa, ora 20:30

Serile de film încurajează tinerii să exploreze și să înțeleagă diversitatea culturală prin intermediul cinematografiei. Fiecare film care va fi selectat împreună cu cei care participă aduce în prim-plan povești și perspective din lumi diferite. Mai mult decât atât, proiecțiile în aer liber stimulează interacțiunea socială și conectarea cu comunitatea. Tinerii sunt încurajați să participe alături de prieteni, creând astfel legături noi și durabile într-un mediu relaxat și prietenos.

De asemenea, evenimentele promovează educația culturală și dezvoltarea personală prin filme. Acestea inspiră tinerii să fie mai empatici, mai curajoși și mai conștienți de relațiile umane.

Serile de film în aer liber oferă o oportunitate unică de a îmbina distracția și cunoașterea, susținând astfel dezvoltarea unei comunități active.

Invităm pe toți cei interesați să participe și să se bucure de această experiență cinematografică deosebită. Veniți și alăturați-vă nouă pentru serile noastre sub cerul liber și contribuiți la construirea unei comunități mai unite și mai culturale!