În Chișinău se lansează Clubul de Stand-Up pentru tineri! Participarea este gratuită!

30 mai 2024

club de stan up (Presentation)

Centrul Municipal de Tineret Chișinău are plăcerea de a anunța lansarea unui nou club de interes dedicat tinerilor pasionați de comedie și divertisment. Clubul de Stand Up, moderat de binecunoscutul comediant Vlad Sliusarenco, va începe pe 4 iunie și va avea loc în fiecare zi de marți, la ora 13:00, la sediul Centrului Municipal de Tineret Chișinău, situat pe strada Mitropolit Varlaam, 90.

Vlad Sliusarenco, cunoscut sub pseudonimul „Tata Copchiilor”, este comediant, scenarist și regizor. Experiența sa vastă în domeniul comediei și talentul său de a aduce zâmbete pe chipurile oamenilor vor transforma fiecare sesiune a clubului într-o experiență de neuitat pentru participanți.

Despre Cluburile de Interes

Cluburile de interes sunt inițiative educaționale și sociale care oferă tinerilor oportunități de a se implica în activități extracurriculare într-un mediu non-formal și interactiv. Aceste cluburi sunt concepute pentru a promova învățarea continuă și dezvoltarea personală, oferind un spațiu sigur și incluziv pentru tineri să exploreze interesele lor și să își dezvolte abilitățile.

Scopul principal al cluburilor de interes este de a crea un mediu stimulant în care tinerii să poată învăța și să se dezvolte alături de alți colegi cu aceleași interese. Aceste cluburi acoperă o gamă largă de domenii, precum arte și cultură, știință și tehnologie, activism social, sport, dezvoltare personală și multe altele.

Clubul de Stand Up este o oportunitate perfectă pentru tinerii care doresc să-și exploreze latura creativă, să-și dezvolte abilitățile de exprimare publică și să învețe din experiența unui profesionist în domeniu. Participanții vor avea ocazia să-și creeze propriile momente comice, să învețe tehnici de improvizație și să-și perfecționeze stilul de comedie într-un mediu prietenos și susținător. De asemenea, se vor organiza diverse spectacole, pentru ca participanții să poată spună glumele create, și publicului!

Vă invităm să vă alăturați noului nostru Club de Stand Up și să deveniți parte dintr-o comunitate vibrantă de tineri talentați și entuziaști. FORMULAR DE ÎNSCRIERE, AICI