În municipiul Chișinău se lansează Programul „Vara la Centru”! Vezi în articol ce presupune acesta.

03 iunie 2024

vara la centru

În municipiul Chișinău se lansează Programul „Vara la Centru”! Destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, acest program promite să transforme zilele de vară într-o perioadă plină de activități captivante și oportunități de dezvoltare personală.

Ce presupune Programul „Vara la Centru”?

În fiecare zi de marți până sâmbătă, tinerii își vor da întâlnire la Centrele de Tineret din Chișinău pentru a participa la o varietate de activități. Scopul principal al acestei inițiative este de a oferi tinerilor un mediu prietenos și stimulant în care să își poată petrece timpul liber într-un mod constructiv și plăcut.

Activități educaționale și dezvoltarea abilităților socio-emoționale

Un aspect esențial al Programului „Vara la Centru” este accentul pus pe educația nonformală. Tinerii vor avea ocazia să își descopere și să își dezvolte talentele, să exploreze noi pasiuni și să dobândească abilități importante pentru viața de zi cu zi. Printre activitățile incluse se numără ateliere de dezvoltare personală, sesiuni de formare pe diverse teme și jocuri interactive.

Educația nonformală joacă un rol crucial în dezvoltarea abilităților socio-emoționale ale tinerilor. Participarea la aceste activități le va permite să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, să își dezvolte încrederea în sine și să învețe să lucreze eficient în echipă.

Crearea legăturilor sociale și dezvoltarea rețelelor de prieteni

Un alt beneficiu major al Programului „Vara la Centru” este oportunitatea de a extinde rețelele de socializare. Tinerii vor avea posibilitatea să întâlnească persoane noi cu interese similare, să creeze legături puternice și să își dezvolte prietenii de durată. 

Participarea gratuită

Participarea la activitățile din cadrul „Vara la Centru” este gratuită. Aceasta reprezintă o oportunitate extraordinară pentru toți tinerii din Chișinău de a se implica în activități care îi vor ajuta să se dezvolte personal și profesional.

Vă așteptăm cu drag la Centrele de Tineret pentru a petrece împreună o vară de neuitat, plină de învățare, prietenie și distracție!