Invitație la Relaxare și Muzică Bună împreună cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

04 iulie 2024

seara culturala

În mijlocul orașului, Centrul Municipal de Tineret Chișinău găzduiește un eveniment muzical special – Seară Culturală, menită să ofere o pauză de relaxare și bucurie pentru tinerii din Chișinău. În această sâmbătă, pe data de 6 iulie, începând cu ora 17:00, scuarul Cehov va fi transformat într-un loc de întâlnire pentru iubitorii de muzică și atmosferă plăcută.

Evenimentul o să aducă împreună tineri din diverse colțuri ale orașului pentru a se bucura de momente de relaxare sub cerul liber. Cu o selecție deosebită de muzică live, participanții sunt invitați să își lase grijile deoparte și să se bucure de fiecare acord într-o atmosferă prietenoasă și distinsă.

Scopul este de a oferi tinerilor din comunitatea noastră ocazia de a se conecta prin muzică și de a crea amintiri frumoase într-un cadru relaxant. Susținem socializarea și dorim să promovăm un mod sănătos de a petrece timpul liber într-un spațiu deschis.

Cu un program diversificat care include interpretări live ale unor tineri talentați, evenimentul este conceput să atragă tineri de toate gusturile și să ofere o experiență de neuitat. Este o oportunitate perfectă să descoperiți noi talente muzicale și să vă bucurați de vară într-un mod deschis și degajat. Încurajăm tinerii să se relaxeze în timp ce se bucură de melodiile preferate ale tinerilor artiști. 

Participarea este gratuită pentru toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani!