La Centrul Municipal de Tineret Chișinău a avut loc o dezbatere interactivă!

07 iunie 2024

DSC00031

Dezbaterea „Libertatea de exprimare înseamnă că poți spune ce vrei” a avut loc la Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

Acest eveniment este parte a proiectului „Empowering Youth for a Stronger European Democracy”, care își propune să aprofundeze cunoștințele tinerilor despre peisajul politic al Uniunii Europene.

Dezbaterea a fost un prilej excelent pentru tinerii participanți de a-și dezvolta capacitățile de argumentare și dezbatere, de a facilita schimbul de idei și perspective din diverse medii și de a crește conștientizarea asupra importanței echilibrului între libertatea de exprimare și respectul pentru drepturile celorlalți.

Participarea la eveniment a fost gratuită, iar atmosfera a fost una dinamică și constructivă, încurajând dialogul deschis și respectuos între toți participanții. Aceștia au avut ocazia să discute despre peisajul politic al Uniunii Europene și să aprofundeze cunoștințele despre drepturile și responsabilitățile care vin odată cu libertatea de exprimare.

____

Proiectul „Empowering Youth for a Stronger European Democracy” este finanțat de către Parlamentul European prin apelul de finanțare pentru acțiuni de implicare a cetățenilor în domeniul comunicării în vederea alegerilor europene din 2024.