Participă la Jocul Mafia, absolut gratuit, cu prietenii tăi la Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

04 iulie 2024

afise centru (15)

Jocul Mafia este ca un labirint al minții unde fiecare participant încearcă să-i păcălească pe ceilalți în timp ce își ascunde identitatea și trădează alianțele membrilor jocului, ajungând la o confuzie imprevizibilă. Centrul Municipal de Tineret Chișinău te invită să te alături unei seri pline de mister și intrigă alături de alți tineri entuziasmați, la Mafia Day!

De ce să participi?

Lucrul în echipă este important în toate domeniile, iar jocurile de societate au un rol semnificativ în dezvoltarea abilităților colaborative ale tinerilor. Aceste jocuri îi învață pe participanți să comunice eficient, să colaboreze pentru atingerea unui obiectiv comun și să gestioneze conflictele comunicând asertiv.

Prin participarea la jocul Mafia, vei învăța să-ți exersezi abilitățile de leadership, să-ți dezvolți capacitatea de a lua decizii asumate și să îți îmbunătățească gândirea strategică. 

Centrul Municipal de Tineret Chișinău invită toți tinerii care sunt pasionați de strategii, care doresc să-și dezvolte abilitățile de deducție și care vor să socializeze cu alți tineri pasionați de jocuri. Te așteptăm să faci parte din acest joc captivant de mafia. Devin-o detectiv sau joacă rolul de criminal și descoperă oare cine ascunde adevărul misterios!

Mafia Day va avea loc vineri, 05 iulie, începând cu ora 17:00, la Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

Participarea este gratuită pentru toți tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani!