Participă și câștigă la Campionatul de Tenis de Masă pentru Amatori, organizat de Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

05 iulie 2024

turneu de tenis de masa-3

Centrul Municipal de Tineret Chișinău invită toți doritorii să se alăture Campionatului de Tenis de Masă pentru Amatori! Evenimentul va avea loc pe data de 20 iulie, începând cu ora 15:00. Locația este Centrul de Tineret Buiucani, parcul La Izvor Chișinău. Categorii de vârstă care pot participa la campionat sunt: 14 – 17 ani și 18 – 25 ani.

Participanții din ambele categorii de vârstă vor avea ocazia să câștige premii atractive: Premiul I: 700 lei / Premiul II: 500 lei / Premiul III: 300 lei

Cum te poți înscrie: Pentru a participa la campionat, te rugăm să completezi formularul de înscriere disponibil AICI.

Tenisul de masă nu este doar un sport distractiv, ci și o activitate care aduce numeroase beneficii pentru sănătatea și dezvoltarea personală a participanților cum ar fi: fitness și coordonare , reducerea stresului , socializare și competitivitate. Este o oportunitate perfectă pentru a întâlni noi oameni, a dezvolta prietenii și a experimenta spiritul competitiv.

Beneficiile participării la Campionatul de Tenis de Masă pentru Amatori:

  • Premii atractive: Câștigă premii în bani pentru fiecare categorie de vârstă, care pot reprezenta o recompensă pentru efortul depus și pentru performanțele tale.
  • Experiență și încredere: Participarea la competiții sportive ajută la dezvoltarea abilităților de gestionare a stresului, luare a deciziilor și îmbunătățirea încrederii în sine.

Campionatul este dedicat amatorilor, oferindu-le oportunitatea de a se bucura de competiții prietenoase și distractive într-un mediu plin de entuziasm și prietenos. La campionat pot participa tinerii cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 ani, iar participarea este gratuită.

Nu rata șansa de a-ți demonstra abilitățile într-un cadru competitiv și amical!