Prima zi de abilitare pentru voluntarii de la Centrele de Tineret din Chișinău.

02 iulie 2024

DSC06415

Centrul Municipal de Tineret Chișinău a lansat Programul de Abilitare a Voluntarilor, destinat tinerilor de la Centrele de Tineret din municipiul Chișinău.

Acest program este conceput pentru a oferi tinerilor oportunități de dezvoltare personală și profesională prin intermediul unor sesiuni de formare specializate.

În cadrul acestui program, tinerii participanți au beneficiat de următoarele sesiuni:

  • Comunicarea Asertivă – Doamna Frunze Alesea a oferit participanților cunoștințe și tehnici esențiale pentru a comunica eficient și a-și exprima opiniile într-un mod asertiv și respectuos.
  • Funcționarea Eficientă – Doamna Zinaida Soroceanu a împărtășit strategii și metode eficiente pentru a îmbunătăți organizarea și productivitatea în activitățile zilnice, atât în cadrul voluntariatului, cât și în viața personală.
  • Tehnici și Secrete pentru un Bun Orator – Doamna Lucia Pogor a ghidat tinerii participanți prin secretele artei oratorice, contribuind la dezvoltarea abilităților de vorbit în public și consolidarea încrederii în sine.
  • Importanța Activităților de Voluntariat în Dezvoltarea Personală și Profesională – Domnul Grigore Vieru a subliniat rolul esențial al activităților de voluntariat în formarea tinerilor, evidențiind beneficiile majore pe care acestea le aduc în plan personal și profesional.

Pe parcursul lunii iulie vor fi organizate diverse sesiuni de abilitare pe diverse temetici pentru voluntari!
Împreună, construim o comunitate de tineri capabili, responsabili și implicați.