„Seara culturală” la Centrul de Tineret Ciocana: Jocuri, muzică și socializare.

06 iunie 2024

IMG_0986

Centrul de Tineret Ciocana a găzduit activitatea „Seara culturală”, o inițiativă menită să ofere tinerilor o oportunitate de relaxare, socializare și dezvoltare personală într-un mediu plăcut și prietenos.

Pe parcursul serii, tinerii au petrecut timpul în scuarul Centrului de Tineret Ciocana, unde au avut la dispoziție o varietate de jocuri de societate, menite să încurajeze cooperarea, competiția amicală și creativitatea. Atmosfera a fost completată de muzică ambientală, care a contribuit la crearea unui mediu relaxant și primitor.

Un moment special al serii a fost sesiunea de storytelling, unde câțiva tineri au împărtășit povești personale sau creații proprii. Această activitate a fost apreciată de toți participanții, oferindu-le o ocazie de a se exprima liber și de a se bucura de creativitatea celorlalți.

Evenimentul „Seara culturală” a demonstrat încă o dată importanța și impactul pozitiv al activităților culturale și recreative în dezvoltarea tinerilor. Aceste inițiative nu doar că promovează coeziunea socială, dar și inspiră tinerii să-și descopere și valorifice talentele, contribuind astfel la construirea unei comunități mai unite și mai dinamice.

Centrul de Tineret Ciocana își propune să continue organizarea unor astfel de evenimente, care să răspundă nevoilor și intereselor tinerilor din comunitate, promovând în același timp valorile prieteniei, respectului și colaborării.