Ședința generală a voluntarilor de la Centrele de Tineret din Chișinău!

11 iunie 2024

DSC00713

În cadrul ședinței, voluntarii au trasat obiective clare pentru următoarea perioadă, concentrându-se pe dezvoltarea personală, implicarea activă în proiecte, precum și pe promovarea voluntariatului și a oportunităților de la Centrele de Tineret în rândul tinerilor din capitală.

Un moment important al ședinței a fost prezentarea Programului de Abilitare a Voluntarilor, care urmează să fie implementat în perioada următoare. Acest program vizează dezvoltarea competențelor și abilităților tinerilor voluntari, oferindu-le oportunități de formare și dezvoltare personală prin ateliere, sesiuni de training și activități practice. Programul este conceput pentru a sprijini tinerii în dobândirea de noi cunoștințe și experiențe, care să îi ajute în cariera și viața personală.

În plus, voluntarii au participat la diverse activități de teambuilding, menite să consolideze coeziunea echipei și să întărească relațiile dintre membri.

Ședința Generală a Voluntarilor a fost un prilej de schimb de idei, inspirație și planificare strategică, reflectând angajamentul tinerilor de a contribui activ la dezvoltarea comunității din Chișinău.

Menționăm că următoarea perioadă de recrutare a voluntarilor la Centrele de Tineret va fi în septembrie 2024!