Sesiune de instruire pentru voluntarii din serviciul voluntariat și informarea tinerilor de la Centrele de Tineret din Chișinău!

14 iunie 2024

DSC01285

Voluntarii din Serviciul Voluntariat și Informarea Tinerilor de la Centrele de Tineret din Chișinău au participat la o sesiune de instruire destinată dezvoltării abilităților de comunicare atunci când sunt în teren cu Echipa Mobilă!

Voluntarii din cadrul Echipei Mobile sunt ambasadorii Centrelor de Tineret. Misiunea Echipei Mobile este de a familiariza tinerii cu serviciile și programele oferite de Centrele de Tineret, evidențiind oportunitățile de educație non-formală, voluntariat și recreere activă disponibile pentru ei.

Totodată, această sesiune contribuie la formarea ambasadorilor pe plan personal, cât și profesional, pentru a putea livra mesajul către diverse categorii de vârstă, în dependență de interesele pe care le au tinerii. 

În următoarea perioadă, echipa mobilă a Centrelor de Tineret va fi prezentă în diverse locații a municipiului Chișinău! Dacă vezi echipa mobilă, nu ezita să te apropii și să faci cunoștință cu oportunitățile oferite de Centrele de Tineret!