Sesiunea informativă – „Instituțiile Uniunii Europene” la Centrul de Tineret Rîșcani!

06 iunie 2024

IMG_6506

Pe data de 6 iunie, Centrul de Tineret Rîșcani a găzduit sesiunea informativă cu genericul „Instituțiile Uniunii Europene”, dedicat tinerilor dornici să înțeleagă mai bine structura și funcționarea Uniunii Europene.

În cadrul sesiunii, tinerii participanți și-au dezvoltat abilitățile de analiză critică și gândire strategică în contextul afacerilor europene. Am încurajat participarea activă a tinerilor în procesele civice și sociale la nivel european. Participanții au aflat despre platformele unde pot urmări evenimente, schimburi de experiență și networking între tineri cu interese comune în domeniul politicii și al structurilor europene.

Participanții au fost implicați în discuții interactive și sesiuni practice, acumulând cunoștințe despre rolul și funcționarea principalelor instituții ale UE. Tinerii s-au arătat entuziasmați de oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele și de a se conecta cu semenii lor interesați de funcționarea instituțiilor europene.

Mulțumim participanților și partenerilor care au contribuit la desfășurarea acestei sesiuni!

Acest eveniment este parte a proiectului „Empowering Youth for a Stronger European Democracy”, finanțat de Parlamentul European.

____

Proiectul „Empowering Youth for a Stronger European Democracy” este finanțat de către Parlamentul European prin apelul de finanțare pentru acțiuni de implicare a cetățenilor în domeniul comunicării în vederea alegerilor europene din 2024.

#FNT #EmpoweringYouth #ImpreunaInEU #ParlamentulEuropean #AlegerileEuropene2024