Themyda – o nouă aplicație mobilă inovatoare de evenimente! Vezi detalii în articol!

10 iulie 2024

IMG_8735

Themyda este o platformă de evenimente gratuită ce permite utilizatorilor să creeze, să descopere și să participe la evenimente care îi pasionează. Scopul aplicației este de a conecta oameni cu interese comune.

Funcționalități cheie:

 • Hărți interactive: Utilizatorii pot vizualiza evenimentele pe hărți interactive, găsind cu ușurință evenimentele din proximitatea lor.
 • Profiluri de utilizator: Fiecare utilizator își poate crea un profil, devenind activ în comunitate și atrăgând abonați. Astfel, pot forma o comunitate proprie și pot interacționa cu alți utilizatori care împărtășesc aceleași interese.
 • Opțiuni de filtrare și sortare: Evenimentele pot fi filtrate și sortate după diverse criterii pentru a facilita găsirea celor mai relevante evenimente.
 • Notificări personalizate: Utilizatorii primesc notificări în timp real despre evenimentele de interes, actualizări și comentarii.
 • Creare de evenimente: Utilizatorii pot crea evenimente publice, private sau destinate unui cerc restrâns de prieteni, având la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a atrage participanți și a asigura succesul evenimentului.
 • Versatilitatea evenimentelor: Themyda permite crearea de evenimente publice, private și destinate unui cerc restrâns de prieteni, oferind flexibilitate maximă organizatorilor.
 • Ușurința în utilizare: Platforma este intuitivă și ușor de folosit, făcând procesul de organizare și participare la evenimente cât mai simplu și plăcut.
 • Evenimente exclusive: Themyda oferă posibilitatea de a descoperi evenimente care nu sunt disponibile pe alte platforme. Utilizatorii pot găsi și participa la evenimente unice și interesante, care își așteaptă să fie descoperite.
 • Gratuit pentru persoane: Aplicația este complet gratuită pentru utilizatorii individuali, fără costuri ascunse sau abonamente. Aceasta face Themyda accesibilă pentru oricine dorește să descopere și să participe la evenimente.

Despre echipă: Echipa Themyda este formată din specialiști dedicați din diverse domenii, uniți de pasiunea pentru tehnologie și evenimente. Sunt motivați de dorința de a aduce oamenii împreună și de a le oferi oportunități de a-și petrece timpul liber într-un mod plăcut și constructiv.

Echipa Themyda este formată din patru persoane, patru cofondatori:

 • Dan Guțu, designer UI/UX;
 • Adrian Conea, manager de proiect și specialist în marketing;
 • Dan Palii, back-end developer;
 • Andrei Guțu, inginer front-end și manager de produs.

„Credem cu tărie că Themyda poate deveni un instrument esențial pentru organizarea și participarea la evenimente, facilitând astfel interacțiunile sociale și crearea de noi conexiuni. Sloganul nostru, „Let us design your perfect day”, reflectă angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor experiențe de neuitat.”, Adrian Conea, cofondator Themyda

Dacă ești tânăr/ă în căutare de evenimente cool la care să participi, sau organizație / companie care desfășoară diverse evenimente, atunci trebuie să ai aplicația descărcată și profil creat pe această platformă!

De ce să descarci aplicația? La această întrebare, ne răspunde, Adrian Conea:

Ți-ai pus vreodată întrebarea ce aş putea să fac eu azi?, săptămâna aceasta?, sau poate chiar în weekend?, bănuiesc că da, şi noi am creat aplicația Themyda ca să îți răspundem la această întrebare. Descarcă aplicația şi găseşte uşor evenimente şi activități pe placul tău din apropiere, sau creează-le singur şi adună-ți o comunitate de oameni cu aceleaşi viziuni! Have fun and enjoy!

Themyda o puteți accesa pe platforma web sau pe aplicația mobilă (Android sau iOS).