Ți-ai pus des întrebare care este vocația ta sau cât de compatibil ești cu domeniul ales? Citește în articol ce poți face!

07 iunie 2024

ghidare in cariera, consultare psihologica postare-3

Ești tânăr și plin de vise, dar uneori te simți pierdut când vine vorba de viitorul tău profesional? Ai ezitat vreodată între mai multe opțiuni de carieră și nu știi care este cea mai potrivită pentru tine? Centru Municipal de Tineret Chișinău este aici să te sprijine!

De ce să te înscrii la o sesiune de ghidare și orientare în carieră?

  1. Identificarea abilităților, intereselor și valorilor personale: În cadrul sesiunilor noastre, vei avea ocazia să descoperi ce te pasionează cu adevărat și care sunt punctele tale forte. Astfel, vei putea alege un domeniu care să te reprezinte și în care să te simți împlinit.
  2. Instrumente pentru alegeri educaționale și profesionale informate: Primești sfaturi și resurse care te ajută să iei decizii în cunoștință de cauză despre viitoarea ta carieră și parcursul educațional necesar.
  3. Stabilirea obiectivelor și acțiunilor pentru dezvoltarea carierei: Împreună cu consilierii noștri, vei putea să-ți stabilești obiective clare și să-ți planifici pașii necesari pentru a le atinge. Vom fi alături de tine la fiecare pas, oferindu-ți sprijin și motivație.
  4. Acces la resurse pentru dezvoltarea carierei: Beneficiezi de acces la o gamă largă de resurse, de la teste de orientare vocațională la workshop-uri și training-uri care te pregătesc pentru piața muncii.

Cum te poți înscrie?

Este simplu și gratuit! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere, AICI. Toate consultațiile sunt confidențiale, astfel încât să te simți confortabil să discuți despre visele și preocupările tale.

Nu mai sta pe gânduri! Vino la Centru Municipal de Tineret Chișinău și descoperă care este drumul tău în viață!