Vara la Centru: Distracție gratuită pentru tinerii din Chișinău!

07 iulie 2024

DSC07878

Cauți o modalitate distractivă și plină de viață de a-ți petrece vara? Atunci nu rata Vara la Centru, programul organizat de Centrul Municipal de Tineret Chișinău!

Vara la Centru te invită să te bucuri de un mediu prietenos și primitor unde te poți relaxa, socializa și explora diverse activități interesante. Fie că ești pasionat de jocuri de societate, dorești să-ți testezi abilitățile la tenis de masă sau ești curios să descoperi lumea realității virtuale, la Vara la Centru vei găsi mereu ceva pe placul tău.

Programul se desfășoară de marți până sâmbătă, între orele 10:00 și 20:00. Participarea este complet gratuită!

Ce te așteaptă la Vara la Centru:

  •  Jocuri de societate: O varietate de jocuri clasice și moderne pentru toate gusturile, perfecte pentru a te distra cu prietenii sau a-ți face noi cunoștințe.
  •  Tenis de masă: Pune-ți la încercare reflexele și coordonarea la masa de tenis de masă. Provocări, competiții amicale și multă distracție!
  •  Realitate virtuală: Descoperă lumi fantastice și trăiește experiențe unice prin intermediul ochelarilor VR. O aventură captivantă ce așteaptă a fi descoperită!
  •  Evenimente: Pe parcursul verii, vom organiza diverse evenimente tematice, menite să te inspire și să te provoace.
  •  Spațiu de socializare: Un loc relaxant unde te poți întâlni cu prietenii, poți cunoaște oameni noi și te poți bucura de o atmosferă prietenoasă.

Vara la Centru este mai mult decât un program de petrecere a timpului liber. Este o oportunitate de a te conecta cu alți tineri din Chișinău, de a-ți dezvolta noi abilități și de a crea amintiri de neuitat. Te așteptăm cu drag la Centrul Municipal de Tineret din Chișinău!