Weekend cinematografic la Festivalul de Film în Aer Liber la Centrele de Tineret Chișinău!

10 iulie 2024

festival de film în aer liber-17

Serile de film din cadrul Festivalului de Film în Aer Liber au adus bucurie și relaxare tinerilor din sectoarele Ciocana, Botanica și Buiucani în acest weekend! Proiecțiile de film au adunat un număr mare de tineri dornici de a se bucura de filme de calitate și de o atmosferă relaxantă sub cerul liber.

O experiență cinematografică unică și personalizată

Fiecare sector a avut șansa de a alege filmul preferat, oferind spectatorilor o experiență cinematografică unică și personalizată. De la comedii ușoare la drame emoționante, diversitatea filmelor a satisfăcut gusturile tuturor, creând momente de bucurie și conectare pentru tineri.

Promovarea culturii și a petrecerii timpului liber de calitate

Festivalul de Film în Aer Liber nu este doar o sursă de divertisment, ci și o modalitate de a promova cultura cinematografică și de a oferi tinerilor o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber. Atmosfera confortabilă a creat un cadru perfect pentru a descoperi noi filme și pentru a oferi relaxare tinerilor în companie plăcută.

Mulțumim tuturor participanților!

Centrul Municipal de Tineret Chișinău dorește să mulțumească tuturor participanților la Festivalul de Film în Aer Liber pentru entuziasm și pentru sprijinul acordat acestei inițiative. Așteptăm cu nerăbdare următoarele proiecții și vă invităm să ne fiți alături pentru a descoperi magia filmului sub cerul liber!

Următoarele proiecții a Filmului în Aer Liber vor fi: 

  • Sâmbătă, 13 iulie, sectorul Buiucani, detalii AICI
  • Duminică, 14 iulie, sectorul Botanica – detalii, AICI